Story:
Ezt a receptet egy nagyon kedves orosz barátnőm mutatta nekem, akinek az anyukája mindig ilyet készített. Mivel nagyon egyszerű és finom, ezért megfogadtam, hogy kipróbálom.
Ezt a receptet egy nagyon kedves orosz barátnőm mutatta nekem, akinek az anyukája mindig ilyet készített. Mivel nagyon egyszerű és finom, ezért megfogadtam, hogy kipróbálom.
Hozzávalók:
·
egy doboz konzervananász (szeletelt)
·
1 csomag leveles tészta
Kenéshez: egy tojás
sárgája
A leveles tésztát kb. 1,5cm-es csíkokra vágjuk…igazából lehet vékonyabb
is, ki hogy szereti..:)
Majd utána az ananászkarikák köré tekerjük. Ha ezzel készen
vagyunk, akkor megkenjük tojássárgájával.
A sütőben
175°C-on kb. 10-15 percig sütjük, addig amíg már látjuk, hogy aranybarna.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése