Főzés, sütés, fészekrakás feleség módra

2012. november 19., hétfő

Ananászos finomság


Story:
Ezt a receptet egy nagyon kedves orosz barátnőm mutatta nekem, akinek az anyukája mindig ilyet készített. Mivel nagyon egyszerű és finom, ezért megfogadtam, hogy kipróbálom.

Hozzávalók:
·        egy doboz konzervananász (szeletelt)
·        1 csomag leveles tészta
Kenéshez:  egy tojás sárgája

A leveles tésztát kb. 1,5cm-es csíkokra vágjuk…igazából lehet vékonyabb is, ki hogy szereti..:)

Majd utána az ananászkarikák köré tekerjük. Ha ezzel készen vagyunk, akkor megkenjük tojássárgájával.

 A sütőben 175°C-on kb. 10-15 percig sütjük, addig amíg már látjuk, hogy aranybarna.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése