Főzés, sütés, fészekrakás feleség módra

2013. március 27., szerda

Kókusztejes pulyka

Egy kicsit egzotikus étel, mégsem túlságosan, tehát azoknak is tetszhet, aki nem rajong az egzotikus ízekért. 
Nagyon egyszerűen elkészíthető. 

Hozzávalók:

  • fél kg pulyka hús
  • méz
  • konzerv ananász
  • konzerv kókusztej
  • 2 teáskanál mogyoróvaj (földimogyoró)
  • 1 dl főző tejszín

Elkészítés:

A megsózott pulykát és a lecsöpögtetett ananászt mézzel megpirítjuk. Ha már szép barna a hús, akkor felöntjük a kókusztejjel és a tejszínnel, hozzákeverjük a mogyoróvajat. Addig főzzük, amíg szépen összeforr és besűrűsödik. Rizzsel nagyon finom.

Jó étvágyat! :)

2 megjegyzés:

  1. Hmm, meg sose kostoltam a kokusztejet, de most kedvet kaptam hozza:) Es a legjobb a receptben, hogy akar Voli is eltudja kesziteni annyira egyszeru:)

    VálaszTörlés
  2. Szuper egyszerű recept és imádni való terítés!!! <3

    VálaszTörlés