Vendégségben voltunk, ahol minden finomsággal vártak minket, én mégis a bagett karikákon ragadtam le amire egy kis műanyag dobozban feltálalt tonhalkrémet kentem.
Ha a szüleim nem nevelnek illemtudónak, akkor biztos, hogy más nem evett már volna abból :) Így csak illemtudóan odasúgtam a férjemnek, hogy én a receptje nélkül nem hagyom el az országot... Két napra rá, már kezemben lobogtattam és memorizáltam minden eshetőségre felkészülve. (elvesznek a csomagok, kigyullad a kezemben stb.)
Itthon ki is próbáltuk és le se tudunk róla szokni.
Próbáljátok ki!
Hozzávalók:
- 3 doboz Rio Mare tonhal.
- 1 evőkanál ketchup
- 1 evőkanál mustár
- 1 evőkanál majonéz
- 1 közepes fej hagyma
- 1evőkanál torma (tejszínes nem csipőssel nagyon finom)
- só, bors ízlés szerint. (magam se hiszem el, hogy ezt írom, de sajnos tényleg függ attól, milyen sós tonhalat használunk hozzá)
Mindezt botmixerrel összemixeljük és voilá!! Jó étvágyat.
tipp.: Hosszú ideig jó, dobozban lehet hűtőben tárolni, nem kell megenni egyszerre.
hűűű én is kipróbálom ezt a verziót. Nálunk épp tegnap este volt tonhalkrém pirítóssal. Mi úgy szoktuk csinálni,hogy:1db tömlőssajt(natur)2db tonhalkonzerv,só,bors,pici mustár...jól összekeverjük és pirítóssal nagyon fiiinom.Pedig én eddigi életemben hal ellenes voltam,de ez valami csodálatos találmány:D
VálaszTörlésÉs most melyiket próbáljam ki előbb?
VálaszTörlés