Egy kicsit egzotikus étel, mégsem túlságosan, tehát azoknak is tetszhet, aki nem rajong az egzotikus ízekért.
Nagyon egyszerűen elkészíthető.
Hozzávalók:
- fél kg pulyka hús
- méz
- konzerv ananász
- konzerv kókusztej
- só
- 2 teáskanál mogyoróvaj (földimogyoró)
- 1 dl főző tejszín
Elkészítés:
A megsózott pulykát és a lecsöpögtetett ananászt mézzel megpirítjuk. Ha már szép barna a hús, akkor felöntjük a kókusztejjel és a tejszínnel, hozzákeverjük a mogyoróvajat. Addig főzzük, amíg szépen összeforr és besűrűsödik. Rizzsel nagyon finom.
Jó étvágyat! :)
Hmm, meg sose kostoltam a kokusztejet, de most kedvet kaptam hozza:) Es a legjobb a receptben, hogy akar Voli is eltudja kesziteni annyira egyszeru:)
VálaszTörlésSzuper egyszerű recept és imádni való terítés!!! <3
VálaszTörlés